Melkein koko viikko matkoilla keskisessä Euroopassa ja tuliaisina nuha, semmoinen terassilla-liian-vähissä-vaatteissa peräinen. Ne kelithän hellivät suomalaista olminvalkoista olemusta; +21 ja aurinko antoi parasta teräänsä. Ei kertakaikkiaan voinut olla olematta toppi-farkut linjalla kylmä juoma edessä ja aurinkolasit silmillä. Miksi muuten nykymuoti suosii näitä jättikokoisia laseja? Vaikka toisaalta en kyllä valita, koska niiden kanssa ei tarvitse olla kovinkaan laitettu. Olo oli paheellisen hyvä paljaita käsivarsia esitellessä, siksikö että kotimaassa talvisten palttoiden kanssa olo on aina vähemmän seksikäs ja oli vain huhtikuu?

Vähän kieltämättä jänskätti tullin ohi kulkiessa - ei niinkään Suomen päässä kuin kohdemaassa. Mukana lompakossa pullisteli Schengen-sopimus kuljettaa huumaavia aineita (joksi Concertakin siis luokitellaan). Kaikki meni onneksi hyvin ja huumekoiriakaan ei näkynyt missään. Thank Goodness! Vaikka mun nykyisellä itsevarmuudella ei olisi ollut enää mikään häpeän ja katastrofin aihe joutua "silmätikuksi" muiden matkailijoiden edessä. Schengen soppari vaan maksaa 10 €/matka, joten mun reissutahdilla tulisi kyllä aika kalliiksi. En aio sitä joka matkalle uusia, vaan käytän tätä samaa. Laittakoot sitten vaikka putkaan vähäksi aikaa, kunhan eivät ota lääkkeitä pois.

Tänään kokeilin nostaa päivä-annoksen 36 mg:n. En oikeastaan huomannut mitään eroa, joten taidan palata huomenna tuohon minimiannostukseen, eli 18 mg. Taidan olla onnekas, kun pärjään vielä toistaiseksi näin vähällä.