Leijuu jossain masennuksen reunamailla.....

Tilanne on tosi rankka ja iskee kuin miljoona volttia, niin kuin Korkeajännityksessä osuvasti sanotaan. Kyllä voi ihminen olla niin stressiä täynnä ettei edes kunnolla tehoa Concertan 36 mg. Tietysti siis tehoaa, niin että pystyy jotenkin keskittymään töissä, mutta muuten elämä on yhtä karusellia.

No, on päädytty asumuseroon (toteutumista vailla) ja sitten katotaan myöhemmin saadaanko tilanne "normaaliksi". Vaikka en kyllä piru vie tiedä mikä on "normaalia", kun valheessa (luetaan kunnioituksen puutteessa) on eletty. Vittu!

Aiheesta toiseen. Oltiin naapureiden kanssa talkoiden jälkeen yhdessä kalja-siideri-makkara linjalla pihalla ja kun juomaa oli nautittu kovan työrupeaman (itse tulin paikalle kampaajalta n.3 tuntia talkoiden aloituksesta myöhässä. Hmm..) jälkeen selvisi mm. että eräs naapurin lapsosista, ekaluokkalainen poika syö aivan samaa määrää samaa ADHD lääkettä, kuin minä itse. Ilmankos tulen sen riiviön kanssa parhaiten juttuun pihalla:) Ihme kuinka näitä ADHD tapauksia alkaa putkahdella esiin - ollaan kuin mikäkin salainen uusi rotu, jota kaikki suojelee paljastumasta, kun niin hävettää. Itse olen sitä mieltä, ettei kannata julistaa kuin jotakin uskontoa, tai tyrkyttää kuin koiran omistaja tekee koiransa kanssa - kaikkia ei vaan välttämättä todellakaan kiinnosta. Live and let live.

Mutta kiva kuulla, ettei ole ihan yksin....